JW Handling

In- en ompakwerkzaamheden.

Mail ons

info@jw-handling.nl

Bel ons

06-54661312

JW Handling

In- en ompakwerkzaamheden.

Over ons

Maak kennis met ons bedrijf.

Onze expertise in de inpakbranche start al vanaf 1996. Hierdoor komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Van hele grote opdrachten ( >30 vrachtwagens ) tot kleine nauwkeurige orders van enkele stuks, het kan bij ons allemaal. Met ons vaste team van medewerkers weten wij wat we kunnen en weten wij ook dat er soms een avondje of in het weekend moet worden doorgewerkt. Dat is voor ons geen probleem, dat zijn wij gewend. Onze kracht zit juist in onze snelheid en flexibiliteit, daarom zeggen wij niet snel nee. De communicatielijnen zijn kort, u spreekt direct met de eindverantwoordelijke.

Wij staan voor ons motto Afspraak = Afspraak, wat we beloven doen we.

Sinds maart 2019 zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie in Gilze. Een ruim pand met een fysieke scheiding tussen de productieafdeling en de hal voor de opslag en distributie. Wij beschikken over verschillende inpaklijnen, -tafels, lopende banden en automatische dozensluiters. Het samenstellen van (POS-)pakketten, het insealen en krimpen van drukwerk of producten, het aanbrengen van stickers en het vergaren van drukwerk, het assembleren van goederen……..dit zijn enkele voorbeelden van onze dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct wordt gepalletiseerd en de pallets worden automatisch afgewikkeld door onze palletwikkelaar zodat de producten op de pallets netjes kunnen worden vervoerd.

Met ons vrachtwagentje ( laadcapaciteit = 8 europallets ) kunnen wij de producten bij onze klanten ophalen en weer retour leveren. De distributie van de dozen/pakketten nemen wij ook graag uit handen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Jurgen Welten – directeur

Afspraak = Afspraak

Wij staan voor betrouwbaarheid, daarom staat bij ons het nakomen van onze afspraken op nummer 1.

Scherpe prijzen

Door onze ervaring en contacten kunnen we u een scherpe prijsstelling garanderen.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Snelheid

Uw offerte binnen 1 dag in huis. We kunnen snel schakelen.

JW Handling | In- en ompakwerkzaamheden.